Прочитај ми чланак

Због повлачења границе са Косовом и Метохијом тражимо ванредне парламентарне изборе!

0

Предизборно обећање СНС било је да ће поништити договоре Борка Стефановића из Брисела, а сада се ти договори потврђују и проширују. Тако крупна национална тема, као што је покушај прављења граничних прелаза са Косовом и Метохијом и заокруживање друге независне шиптарске државе на Балкану, и то уз помоћ и подршку Владе Србије, не може да прође без изјашњавања грађана Србије на новим изборима.

На тим изборима владајућа коалиција треба да кандидује оно што сада ради, а није било у предизборним обећањима: ново задуживање државе, укидање свих царина за робу из ЕУ и даље уништавање домаће привреде, продају пољопривредног земљишта странцима, продају Телекома, а на првом месту постизборну коалицију са Тачијем и предају Косова и Метохије.

Двери су поновиле позив упућен са протеста испред седишта Европске Уније у Београду након срамних хашких пресуда хрватским генералима да је ово тренутак за обједињавање свих на друштвеној и политичкој сцени Србије који су против ЕУ, а за очување Србије. У широки народни фронт за одбрану Косова и Метохије данас природно улазе политичке снаге попут ДСС, СРС и Двери, Српска православна црква, алтернативни медији, родољубиво оријентисани академици и интелектуалци, као и бројна патриотска удружења широм Србије, српских земаља на Балкану и расејања.

Двери сматрају да би овај заједнички политички фронт против даљих преговора са ЕУ по сваку националну цену, а посебно по цену предаје Косова и Метохије зарад добијања датума почетка преговора са ЕУ, подржали и бројни бирачи странака владајуће коалиције, на првом месту СНС, СПС, Нове Србије и Покрета социјалиста.

Двери су на крају позвале бираче ових странака владајуће коалиције да питају врх својих странака зашто настављају политику Бориса Тадића, шта се то променило након избора у Србији и да ли је могуће да су зарад уласка у ЕУ за 10 година данас спремни да униште сопствену државу и предају део територије?

Од данас представници Покрета Српске Двери из целе Србије придружиће се протесту Срба са севера Косова и Метохије на барикади на новом граничном прелазу на Јарињу који гради Влада Србије.

 

(Двери)