Прочитај ми чланак

Зашто је Вучић диктатор?

0
Фото: Рас - Александар Димитријевић

Фото: Рас – Александар Димитријевић

Председник СНП Наши и један од организатора кампање „Ослободи Србију“ данас је на свом фејсбук профилу објавио десет разлога због којих он сматра да је Александар Вучић диктатор, погледајте:

1. Од његовог доласка на власт сви медији су апсолутно затворени за све политичке неистомишљенике.

2. Никада никоме није изашао на телевизијски дуел.

3. Медији у Србији служе као инструмент за блаћење и оркестриране нападе свих политичких неистомишљеника Александра Вучића.

4. У Србији је немогуће добити посао у јавном сектору ако нисте члан СНС-а.

5. Окружен је криминалним групама које се користе за утеривање страха, претње и батинање. То се посебно може видети када се по Србији одржавају ванредни локални избори. СНС доводи исте криминалне формације које премлаћују грађане који су у другим политичким странкама.

6. Члановима породице, куму и блиским пријатељима омогућио је екстремно богаћење од доласка на власт.

7. За чланове породице Вучић и блиске сараднике не важи закон РС. Они су изузети од закона, а као оправдање се измишљају најидиотскије ствари попут „крађе идентитета„ .

8. Због бахатог понашања брата Александра Вучића и полицијске реакције током геј параде 2014. године, суди се жандармима који су реаговали по правилу службе. Њихов једини грех је што су поступили по закону против брата премијера Србије.

9. Окружен је апсолутно неспособним кадровима којима може да манипулише, прети и да их уцењује. За узврат омогућио им је стицање екстремног богатства.

10. На власт је доведен као инструмент западних обавештајних служби зарад издаје Косова и Метохије и обављања осталих прљавих послова који су му поверени. За узврат добио је да постане суверени владар Србије и да за време своје владавине може да ради шта хоће.

Извор: Србин.инфо