Прочитај ми чланак

ВУЛЕТИЋ: Оснивам покрет Црно на бело! Нарушеног сам здравља, али нисам за Дунав!

0

Зашто Новак Недић до данас није саслушан? Тај човек је предводио струју у ФК Партизан, а која је требало да преузме клуб са истим овим навијачима, које данас етикетирају као екипа Вељка Беливука.

Ово за „Србин инфо“ поручује проф Владимир Вулетић, бивши функционер ФК Партизан, који је био гост новинару Војину Радовановићу.

– У исто време, вође навијача Црвене звезде су директори фирми, које добијају послове на државним тендерима.

Када у управи Партизана данас говоре о Вучићу, они га зову Капитен. Вучић вас гази и уништава, а ви му иделопоклонички служите. Жарко Зечевић има канцерогени утицај на Партизан. Он и даље влада из сенке у Партизану – наглашава Вулетић.

Он објашњава да је снимак његовог телефонског разговора са Вељком Беливуком направљен док је Веља Невоља био на мерама.

– Данас ме неовлашћено прислушкују и прате. Верујем и БИА и полиција. Прате ме када гурам колица у „Универекспорту“. Зато хоћу да напоменем – можда сам мало нарушеног здравља, али нисам још за Дунав!

Потребни су масовни протести за спас Партизана. У плану ми је да оснујем покрет Црно на бело, да делујемо у правцу правне државе и да и Партизан и Звезду постави на праве основе – наглашава проф Вулетић.

Више о овим, али и другим темама везаним за политику, намештаљке у српском фудбалу, плановима УЕФА, погледајте и послушајте у видео прилогу.