Прочитај ми чланак

Вучић због високог притиска одложио све обавезе

0

Први потпредседник Владе Србије је због проблема са високим притиском одложио све планиране обавезе, а како кажу из кабинета он ће се већ у четвртак вратити својим обавезама

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић одложио је све планиране пословне обавезе у наредна два дана због здравствених тегоба, а како Телеграф сазнаје Вучић је имао проблеме са крвним притиском.

– Потпредседнику Владе је скочио притисак, али се сада осећа добро. Све му се скупило, састанак у вили “Босиљка” до раних јутарњих сати, обавезе, борба против корупције, стрес и организам није више могао да издржи – речено нам је у Вучићевом кабинету.

Да министар одбране има здравствене тегобе први је наговестио председник Скупштине Небојша Стефановић када је рекао да је представницима Владе Србије договорено да се седница настави у четвртак пошто министар одбране из здравствених разлога не може да присуствује разматрању предложених прописа из сектора одбране.

– Сада му је боље и он ће се већ од четвртка вратити својим редовним обавезама – каже наш саговорник близак кабинету првог потпредседника Владе Србије.

Ово није први пут да је Вучићу угрожено здравље од почетка мандата.

Подсећамо, он је 9. августа возилом Хитне помоћи пребачен на Војно-медицинску академију због исцрпљености и премора, али је истог дана на лични захтев пуштен кући.

 

(Телеграф)