Прочитај ми чланак

Вучић: Поносан сам што нам фрижидери нису празни и што деци нећемо оставити дугове

0

Не можете више да причате приче "е празни су нам фрижидери" поручио је председник Александар Вучић гостујући синоћ на РТС-у. Фрижидери су нам заправо толико пуни да је, како каже, главно јело у Србији постала рукола.

– Прво ником није.. за 0,1 или 0,2 одсто су фрижидери празни, а ми се трудимо да једемо две травке са једном капљицом неког соса пошто више нећемо ни да једемо месо, јер смо сви много дебели и пошто бацимо милионе тона хране. И најскупље су нам те две травке, не разумем, неки кажу рукола, неки кажу овако онако – сад је то постало главно јело. Две травке вам укрсте овако у тањиру, огроман тањир, две травке ставе и сад – збуњено је објашњавао Вучић водитељки РТС-а.

Да нам фрижидери ипак нису пуни и да се у Србији рукола не једе зато што смо богати, подсетили су и људи на Твитеру.

– Поносан сам на то што нам фрижидери нису празни и што деци нећемо оставити дугове да враћају. А. Вучић, Дневник у 19.30х 23.04.2021.

– А за то време у Србистану из Недођије: – „Поносан сам на то што нам фрижидери нису празни и што деци нећемо оставити дугове да враћају.“ А. Вучић, Дневник у 19.30х 23.04.2021 – подсетио је још један твитераш на датум када су грађани Србије спознали „да фрижидери нису празни“.

– Кренула ми рукола испред куће, за који дан ће моћи да се бере. Па кад напуним фрижидер.

– Мама, што је празан фрижидер? Ћути дете бре, ако нас неко чује, мислиће да смо против Вучића и Србије. Узми набери две травке и једи, рек’о је да се то сад једе.

А неки су и визуелно приказали како замишљају Вучићев фрижидер.