Прочитај ми чланак

ВЕСИЋ дрветом блокирао и Врачар! Ево зашто дрвеће пада по Београду, крива је власт

0

Провинцијалац Горан Весић (на Тик-Току Сићве011), кончано се осветио Београђанима, чак и становницима Врачара где и он станује у луксузној некретнини. У престоници Србије је пао ПРВИ СНЕГ ове године, а са њим и око 100 стабала, која су блокирала улице, тротоаре, уништила аутомобиле, срећом нико није убијен.

Иако СНС картел од јутрос покушава за данашњи општи хаос (пола Србије нема струје, многи немају грејање, воду, саобрачај је у колапсу свуда, падају бандере и стабла…) припише „уобичајеним приликама кад пада снег“, јасно је да никад није било овако иако је протеклих деценија било и много више снега.

Drvo je palo na kolovoz u Krunskoj ulici FOTO: Direktno.rsФОТО: Директно

Око 100 стабла је пало у Београду под трежином првог свега јер их Градска служба (запослени углавном да ботују) није на време обрезивала крошње, није уклањала труле гране ни трула стабла (а хиљаде здравих стабала је Весић посекао у Београду да направи места за зграде СНС инвеститора).

Друштвене мреже управо су преплављене шокантним фотографијама из Крунске улице, центра Врачара – улица је блокирана, и то тако што се поломило и на коловоз пало дрво висине од око 15 метара.