Прочитај ми чланак

ВЕЛИКИ ЉУДИ: Највећи светски научници и уметници су били уз Србију, а против НАТО

0

Народни посланик у скупштини Републике Србије, Ђорђе Вукадиновић сматра да су највећи светски научници и уметници били уз Србију у тренутку НАТО интервенције.

Наиме, како је објаснио светски интелектуалци попут Конрада, Чомског, Мајлера и бројних других личности су упркос медијској пресији били на страни Србије у тренуцима када је нападнута.

Међутим, то је довело до жучне полемике о интервенцији и о томе ко су одговорни кривци за то што је бомбардована Србија.

Међутим, неко од корисника на друштвеној мрежи твитер је оптужио Вукадиновића како спинује са овом темом и жестоко му одговорио у коментарима сматрајући да овде није у питању било чија подршка већ питање шта је довело до интервенције.

Након тога, Вукадиновић је покушао да се извуче објашњавајући да он на ову тему не спинује већ да то раде други, али није навео ко. Такође је рекао како о овој теми постоје различита мишљења и да неки то разумеју, а неки чак оправдавају.

Исто тако, неко је прокоментарисао како је један немачки држављанин Руфолф Хензел дошао у Србију како би се извинио за интервенцију у име свог народа иако је лично он био против бомбардовања Србије јер сматра да је у питању геноцид.

Међутим, уследил ису коментари о томе да нико не оправдава бомбардовање, већ да је био проблем у режиму који је тада био на власти и да је због њих дошло до НАТО интервенције.

Након полемике, један корисник твитера је рекао како Ђорђе Викадиновић и Вук Јеремић криве Слободана Милошевића за бомбардовање уместо нато фашисте за које сматра да су једини кривци.

Шта ви мислите о овој теми? Пишите нам у коментарима…

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!