Прочитај ми чланак

ВЕЛИКА ПРЕВАРА ЂУКАНОВИЋА: Хапшења Дикића и његове екипе извршено без лисица

0

Један од челника опозиционог Демократског фронта Марко Милачић објавио је видео-снимак на ком се види како ухапшени „терориста“ фингира да има лисице.

На видео-снимку који је Милачић објавио на свом профилу на Фејсбуку види се како један од ухапшених најпре држи руке иза леђа у положају типичном за везаног лисицама, да би при уласку у возило спустио руке поред тела.

„Зар треба већи доказ да је хапшење ’терориста‘ Дикића и екипе чиста представа: спроводе их без затворских лисица?“, пише у његовом посту на налогу на Фејсбуку. То можете видети на овом снимку ако пажљиво погледате, иако су се трудили да изгледа као да их користе, објашњава Милачић, преноси „Спутњик“.

Подсетимо, двадесет држављана Србије ухапшено је у ноћи уочи парламентарних избора у Црној Гори, они су саслушани и одређен им је притвор.

„Блиц“, за разлику од црногорских медија, пише да је шесторо од 20 држављана Србије пуштено из притвора.

Из Специјалног црногорског државног тужилаштва у недељу је саопштено да за 20 ухапшених држављана Србије постоји основ сумње да су извршили кривична дела – стварање криминалне организације у стицају са кривичним делом тероризам.