Прочитај ми чланак

Терор се наставља: Пред суд доведени посланици ДФ Марија Јочић и Милун Зоговић

0

Подсјећамо, након дешавања у Будви, гдје је полиција брутално пребијала народ, бацала сузавце и на дјецу, широм Црне Горе грађани су се, у знак протеста, окупљали испред ЦБ у својим градовима

Полиција је синоћ у Подгорици ухапсила велики број грађана, међу којима су и посланици Демократског фронта Марина Јочић и Милун Зоговић.

FOTO: IN4S

Они су доведени у Тужилаштво, гдје ће бити саслушани од стране тужиоца.

Посланик ДФ, Славен Радуновић, на свом фејсбук профилу кратко је прокоментарисао ову ситуацију: „Терор и безакоње у Црној Гори„.

FOTO: IN4S

Подсјећамо, након дешавања у Будви, гдје је полиција брутално пребијала народ, бацала сузавце и на дјецу, широм Црне Горе грађани су се, у знак протеста, окупљали испред ЦБ у својим градовима.

Синоћ је у Подгорици полиција бацила два пута сузавац на грађане који су се окупили мирно стајајући и не пружајући никакв отпор. Ухапшени су и Предраг Спасојевић, Лука Мандић, Марко Вуковић, Огњен Драгашевић, Емило Џоговић, Омер Шаркић, Драгана Сошић, Јанко Плавшић, Анђела Лукачеви, Влатко Кадић, Миливоје Брковић, Петар Шћепановић, Филип Павићевић, Зарија Павићевић, Ана Ждрале и Душан Љумовић.