Прочитај ми чланак

ТЕПИЋ: Полиција Контићу после зверског пребијања дала 19 дана да побегне (ФОТО)

0

Мариника Тепић потпредседница Странке слободе и права огласила се данас на друштвеној мрежи Твитер и изнела нове детаљне податке о одбеглом Ивану Контићу који се терети да је 24. августа ове године брутално песницама изударао, а затим и сломио обе руке мушкарцу М.М. Насиље снимиле су сигурносне камере, али се о догађају ћутало све док у јавност два снимка није пустио политичар Мирослав Паровић.

Foto: Printscreen/Facebook/Miroslav Parovic

Полиција је убрзо објавила да је расписала потрагу за Иваном Контићем, као и његову фотографију и најавила да ће за њим бити расписана и Интерполова потерница.

Иван Контић до премлаћивања био је непознат српским полицијским органима, али је остало забележено да је био приведен у Никшићу због илегалног поседовања пиштоља.

Мариника Тепић је у два своја твита изнела неке нове детаље о Ивану Контићу.

Foto: Tweeter Marinika Tepić

 

“МУП тек сада расписао потрагу за Иваном Контићем због зверског пребијања у НС још 24.августа – и тако му обезбедио 19 дана за бекство! Јер им је Контић: 1.Директор ЈУ-КРИЈКОС-а, чији је власник Саша Марчета/власник МаxБет-а 2.Власник фантомске ЦЛЕАН 777” написала је Тепићева на Твитеру.

У другом Твиту Тепићева се бавила шемом пословања фирме чији не наводни власник био Контић и Марчетином компанијом.

Foto: Tweeter Marinika Tepić

“Иван Контић, кога је полиција 19 дана пуштала да побегне, повезан је и са Елдорадо Еxцханге и другима: Елдорадо и ЈУ-Кријкос где је Контић директор – СЕСТРИНСКЕ су фирме! Са МаxБет-ом исто! Све повезане преко власника Саше Марчете. Ево целе схеме за Тужилаштво И други пут!”, написала је она.