Прочитај ми чланак

Сви у фронт против Европске уније! (Видео)

0

Више стотина људи окупило се на протесту Двери испред представништва ЕУ у Београду, где су сви родољубиви Срби позвани на фронт против Европске Унију!

На ветровитом Новом Београду, по непријатно хладном времену на протесту Двери против Хашког трибунала и Европске уније скупило се више стотина људи.

Овај протест, који је изазвао сразмерно малу пажњу медија, али велико узбуђење међу родољубима на алтернативним медијима (пре свега интернету), сабрао је оне снаге које су схватиле да је ослобађајућа пресуда Младену Маркачу и Анти Готовини тренутак када Србија мора да се сабере и коначно каже „Доста је!“ Европској унији, Хашком трибуналу и свим оним организацијама и појединцима које истрајавају у гурању Србије и српског народа на овај погубни пут.

Окупљенима су се обратили:
– Санда Рашковић Ивић (ДСС);
– Проф. др Мила Алечковић-Николић, професор са Сорбоне,
– Жељко Цвијановић, уредник „Новог Стандарда“;
– Владан Глишић, члан старешинства Двери;
– Бошко Обрадовић, члан старешинства Двери.

Говорници су се сагласили да је ова пресуда шамар Србије који ће је коначно отрезнити од „евроунијатског“ сна, и да је крајњи тренутак да се саберу све снаге које су против Европске уније у јединствени фронт, јер, по речима Бошка Обрадовића, „Ми нисмо више евро-скептици, ми смо евро-противници, и тренутак је да направимо фронт против ЕУ“.

 

Ослобађајућа пресуда Маркачу и Готовини је шамар после којег све патриотске организације у Србији морају да се уједине!

Након ослобађајуће пресуде које је Хашки трибунал изрекао хрватским ратним злочинцима, Србија више нема алтернативу – или ће се све српске патриотске организације из матице и расејања ујединити и супротставити даљем прогону и уништењу свега што је српско или ће нас, све до последњег побити, отровати или поробити!

Овом пресудом ЕУ је директно ставила до знања Србији да никада неће постати њен равноправан партнер и да цео тај процес придруживања најобичнија маскарада у циљу распарчавања и уништавања српске државе! Иако су и Хрватска и Косово и Метохија етнички очишћени од српског живља, њихови су ратни злочинци слободни, док српски генерали и хероји труну по белосветским затворима!

Јучерашњом шамарчином, од које бриди српски образ, ЕУ је показала да Србију третира као злочиначку и геноцидну државу, те да је, као такву, не може примити у своје „одабрано“ друштво!

Ова последња кап прелила је чашу испуњену жучи и крвљу српског народа, те ко то не жели да види или је глуп или плаћен да ћути! У сваком случају, такав човек не заслужује да предводи српску државу и народ!

У ишчекивању јасног и конкретног одговора Председника и Владе Србије на овако директно непоштовање српских жртава и потцењивање интелигенције српског народа, све српске патриотске организације истог тренутка морају да забораве на све своје неспоразуме, различите ставове и интересе и изнађу начин да се уједињени супротставе дањем прогону српског народа који вапи за вођама којима може веровати и уз које може стати да се бори за себе и свој пород!!

Од овог тренутка, сваки лични интерес мора бити подређен једном једином циљу: опстанку српског народа! Доста је било подела, сујета и неслоге, време је да се на делу докаже државотворна одговорност, храброст и част!

Све анкете рађене након мајских избора, јасно показују да ће имати подршку српског народа, како против признавања окупиране јужне српске покрајине, тако и против уласка у унију у којој више нема владавине права, закона и реда, већ искључиво силе, похлепе и зла!

 

 

 (Двери)