Прочитај ми чланак

СРС: Вучићу смета – Спрем` те се, спремте`… (Видео)

0

SRS setnja Beogradom

Јутрос су активисти Српске радикалне странке, у оквиру изборне кампање за предстојеће изборе на Вождовцу, разговарали са суграђанима на локалној пијаци у Рипњу.

Тамо су били активисти готово свих учесника на изборима. Српски радикали су традиционално пуштали патриотске песме на шта су грађани веома позитивно реаговали.

Када је на пункт СНС дошао Александар Вучић са „четом“ обезбеђења чула се радикалска химна што очигледно није одговарало европејцу Вучићу па је један припадник његовог обезбеђења дотрчао до пункта Српске радикалне странке и бесно почупао каблове и са аутомобила бацио разглас, такозвани лајавац.

Инцидент је пријављен полицији, а Српска радикална странка позива надлежне да реагују у оквиру својих надлежности, а Вучића упозоравамо да је злоупотреба обезбеђења у приватне сврхе о државном трошку злоупотреба функције коју обавља и да представља кривично дело.

Недопустиво је да Вучић у јавности обећава забрану ротација на службеним возилима због узнемиравања грађана, а да његово обезбеђење физички насрће на политичке неистомишљенике.

Напредњачим лажима никад краја
Кандидат Српске радикалне странке за председника општине Вождовац Бојан Младеновић обишао је насеље Рипањ и разговарао са грађанима.

Младеновић је подсетио на многа лажна обећања која су напредњаци Вождовчанима дали пре 4 године.

„Тада су обећане значајне, видљиве промене у року од шест месеци, бољи и квалитетнији живот, нова радна места. Уз пљескавице које су активисти СНС-а бесплатно делили, Александар Вучић је лично гарантовао становницима свих подавалских насеља да ће им бити асфалтиране улице, уведена канализациона и водоводна мрежа, побољшан градски превоз. Међутим, након четири године власти ни једно његово обећање није испуњено! Уместо да положе, рекао је Младеновић.

„Рипањ је некада био чувен по фабрици Минел трансформатори која је запошљавала пет хиљада радника а коју је кроз приватизацију уништио Ненад Поповић потпредседник ДСС-а, иначе коалиционог партнера напредњака на Вождовцу. СНС и ДСС који су одговорни што радници Минела не примају плате и који власт врше четири године доказали су своју неспособност да Вождовчанима обезбеде бољи живот. Српска радикална странка бирачима нуди програм који предвиђа отварање мини кланица и мини млекара, значајна улагања у ратарство, повртарство и сточарство, као и покретање сеоског туризма у подавалским насељима“, закључио је Младеновић.

Бојан Младеновић је позвао грађане Рипња да више не наседају на лажна обећања већ да 15. децембра заокруже број 6 и гласају за Српску радикалну странку, јер их радикали никада нису слагали.

 

Радикали на Вождовцу

Председник Општинског одбора Српске радикалне странке и кандидат за председника општине Вождовац, Бојан Младеновић, обишао је, заједно са активистима и члановима општинског одбора,општину Вождовац и разговарао са суграђанима.

Младеновић је скренуо пажњу на чињеницу да СНС нема кадрове за управљање Општином Вождовац, о чему је јавно говорио и Александар Вучић када се жалио да немају кадрове за Београд.

„ Српска напредна странка и њени функционери увели су помодарство да се студира са 40, 50 или 60 година што је први урадио Томислав Николић, па Небојша Стефановић, а сада и Александар Савић са Вождовца. У недостатку кадровских решења напредњаци форсирају своје људе да на брзину и под сумњивим околностима завршавају факултете и тако показују како се они боре против криминала и корупције.  СНС на Вождовцу нема квалитетне и образоване кадрове па су и у актуелно руководство доводили кадрове из других београдскох општина и лажно их представљали као Вождовчане. Зато Српска радикална странка позива све грађане Вождовца  да 15. децембра изађу на изборе и своје поверење укажу Српским радикалима који ће све своје знање, енергију и искуство уложити за интерес свих Вождовчана“, истакао је Младеновић.

„Општином Вождовац већ четири године влада Српска напредна странка која је грађанима обећавала напредак и бољи живот, али за последње четири напредовали су само функционери Српске напредне странке, попут Александра Савића који је пре 4 године био електротехничар, а данас се дичи звањем дипломираног економисте. Ја имам 22 године и студент сам четврте године превног факултетапа знам колико је студирање тежак и захтеван посао“, рекао је Урош Кршић, председник Савета за спорт и омладину Општинског одбора Српске радикалне странке Вождовац и позивао суграђане да гласањем за српске радикале спрече овакав вид напредовања и овакав „бољи живот“ .