Прочитај ми чланак

СРС: Против пресуде Младену Обрадовићу; комунална полиција брани Тому

0

srs121

Српска радикална странка изражава оштар протест поводом пресуде којом је Први основни суд у Београду осудио вођу „Образа“ Младена Обрадовића на осам месеци затвора.

Због Томе Николића комунална полиција скида Шешељеве плакате

Комунална полиција у Лесковцу дала је налог ЈП Дирекцији за урбанизам и изградњу града Лесковца, да се уклоне плакати Српске радикалне странке „Шешељ долази“.
У пратњи по два комунална полицајца, плакате скидају радници, ЈКП „Комуналац“ Лесковац – ни криви ни дужни – и због тога трпе омалажавани у јавности.Акција уклањања Шешељевих плаката траје од петка – уклоњени су чак и они са надвожњака – а све поводом сутрашњег доласка министарке Зоране Михајловић и доласка председника републике у уторак Томислава Николића. 
Питамо: како плакати Српске радикалне странке, сада сметају једино челницима градске власти, када су ти исти људи имали највише користи од Српске радикалне странке и налазили се на истим фунцијама као и сад, док су били радикали?
Према речима бившег потпредседника ГО СРС Лесковац Миодрага Јовановића, који је био заменик шефа одборничке групе у Скупштини града Лесковца, казне јесу ригорозне, али сам град нема овлаћена места за лепљење плаката и осталих средстава информисања!

Српска радикална странка се принципијелно противи кривично гоњењу и осуђивању грађана Србије због исказане речи.

Због наводног вербалног деликта, наш председник др Војислав Шешељ је противправно заточен у Хашком трибуналу и већ једанаест година води борбу за слободу српског народа и слободу политичког деловања.

Подсећамо да је Oбрадовић оглашен кривим, jер jе организовао писање графита пред отказану Параду поноса у септембру 2009. године и осуђен је због наводног ширења расне и друге дискриминациjе пред отказану Параду.

Српска радикална странка ће се увек принципијелно залагати за слободу говора и изражавања политичких ставова.

Почела кампања за лоакне изборе у Врбасу
У Врбасу је данас одржана конференција за новинаре Српске радикалне странке којом је званично почела кампања српских радикала за локалне изборе који су расписани за 13. октобар. 

На конференцији су представљени кандидати за одборнике и кандидат за председника општине Врбас Бојан Марковић.
  
Подршку изборној листи СРС дали су покрајински посланици Милан Ћук, потпредседник скупштине Војводине, Саша Сантовац и Маријана Четојевић, потпредседник Извршног одбора и председник новосадских радикала Ђурађ Јакшић.

Помозите рад Србин.инфо! Да и даље останемо независни, српски, православни, анти-глобалистички сајт.

Члан СРС, Александар Шешељ, пренео је подршку председникa странке др Војислава Шешеља српским радикалима у Врбасу, и истакао: Србији су потребне промене, али не као што су у медијима представљене после прошлогодишњих избора.

Политика 5. октобра и даље се спроводи и народ живи све теже.

Праве промене може донети само Српска радикална странка са квалитетним  људима и јасним програмом. Врбас је почетак промена које доноси Српска радикална странка. 

Бојан Марковић, први на листи Српске радикалне странке, изјавио је да радикали иду на изборе са поштеним и часним људима и да имају конкретна решења за проблеме у свим областима у надлежности локалне самоуправе. 

Душан Килибарда потпредседник Општинског одбора, захвалио се свима који су својим потписом подржали листу радикала и позвао их да изађу на престојеће изборе. 

seselj dolazi 2

После конференције за новинаре српски радикали из Врбаса прошетали су центром града са Александром Шешељем и функционерима странке.

Александар Шешељ обишао је више породица које су дале подршку изборној листи и уручио им писмо које им је упутио др Војислав Шешељ  председник Српске радикалне странке.