Прочитај ми чланак

СРС: Одбрана КиМ изнад личних и страначких интереса

0

krasic 2(Српска радикална странка)

Српска радикална странка прихватила је позив српског народа са Косова и Метохије да учествује на великом Народном митингу „ОСТАЈЕМО У СРБИЈИ“ који ће 10. маја 2013. године, бити одржан на Тргу Републике у Београду.

Председнички колегијум најоштирије осуђује издајнички тројац Александар Вучић, Ивица Дачић, Томислав Николић по чијем је налогу започета до сада невиђена медијска кампања сатанизовања легитимних представника Срба са КиМ који се, с правом, противе прихватању Бриселског споразума. Заштита Устава и спречавање мирне интеграције Косова и Метохије у независну терористичку „државу Косово“ света је дужност сваког Србина и сваког грађанина Србије.

Попут свих претходних проевропских режима, који од 2000. године пустоше Србију, и актуелни режим покушава да кривицу за сопствену неспособност и све гори живот грађана Србије свали на српски народ. Ранији режими кривицу су сваљивали на Србе оптужене пред Хашким трибуналом док садашња власт у Србима са Косова и Метохије тражи кривце за неуспех своје бесмислене политике еурофанатизма.

profilna

Српска радикална странка никада се неће одрећи става да је Косово и Метохија неотуђиви део Србије.

Српска радикална странка сматра да је одбрана Србије кроз одбрану Косова и Метохије изнад сваког личног и страначког интереса.

Српска радикална странка позива све грађане Србије да у сваком тренутку и на сваком месту пруже отпор издајничком режиму и тиме покажу своју одлучност да се за Косово и Метохију боре до коначне победе.

Српска радикална странка позива своје чланове, симпатизере као и све грађане Србије да присуствују великом Народном митингу „ОСТАЈЕМО У СРБИЈИ“ који ће 10. маја 2013. године, са почетком у 12.44 бити одржан на Тргу Републике у Београду. 

Заменик председника
Српске радикалне странке
Немања Шаровић