Прочитај ми чланак

СРЂАН НОГО (Двери): Државни функционери користе јавне радове за личну промоцију

0

Срђан Ного, председник Градске организације Двери и кандидат за одборника на предстојећим изборима листе Доста је било и Двери „Да ови оду, а да се они не врате“, подсетио је на прескупо плаћање Моста на Ади за време власти Драгана Ђиласа у Београду.

„Дошли смо на идеју да поставимо једну таблу захвалности где ћемо рећи да је Драган Ђилас са нашим парама подигао један од најскупљих мостова на свету.“ – казао је Ного.

Он је указао и на то да државни функционери често користе јавне радове за личну промоцију.

„Једна од ствари који ћемо урадити када будемо се питали и одлучивали и у граду Београду и у Републици Србији, то је да никада више политичари и државни фукционери неће моћи да се сликају и да користе за личну промоцију јавне радове и инфраструктурна улагања која се финансирају из буџета грађана као сопствене пројекте.“

Ного сматра да се толиким новцем којим је плаћен мост могло направити више мостова, као и других ствари које би биле корисне за Београђане.

„Овај мост је један од симбола свега онога што ми критикујемо, а што је уништило ову државу у протеклих 30 година – криминал и корупција. Са том количином новца могло се саградити и више мостова и многих других корисних ствари за грађане града Београда.“