Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ НА СТРАНАЧКОЈ СЛАВИ: Узимамо кормило у наше руке (Видео)

0

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ рекао је у четвртак, на прослави крсне славе странке – Света Три Јерарха, да СРС, након 25 година политичке борбе, изражава веру у српско национално јединство.

– Ми и данас, на својој крсној слави изражавамо оно за чим смо ишли ових година политичке борбе. Изражавамо, пре свега, љубав. Љубав према Богу, љубав према човеку, љубав према ближњем свом, љубав према отаџбини, љубав према Русији, љубав према својој српској нацији, поручио је Шешељ, који је након 12 година хашког тамновања поново био домаћин славе.

Он је рекао да се нада да ће радикали имати довољно снаге да остваре програмске циљеве, пре свега, да власт у Србији дође у руке искрених патриота, саопштено је из СРС.

– Тешко смо рањени, нисмо подлегли, а сад се нагло опорављамо, усправљамо и спремамо се да понудимо српском народу да кормило наше отаџбине узмемо у своје руке, рекао је Шешељ, обраћајући се званицама.

Лидер радикала је поновио да та странка верује у српско национално јединство и „снагу да се изађе из садашње економске кризе и социјалне беде“.

– Верујемо да ће Србија поново да се усправи, да ће бити јака и моћна и да ћемо ослободити све српске земље, казао је Шешељ.

Обележавању страначке славе присуствовали су поред Шешеља и Зоран Красић, Вјерица Радета, Милорад Мирчић и други функционери Српске радикалне странке.

(Срна)