Прочитај ми чланак

Саво Манојловић разматра формирање политичке организације

0

Након завршених избора, све гласније су спекулације да активиста и један од оснивача покрета “Крени-промени” Саво Манојловић улази у политичку арену. Како сазнајемо, Манојловић још увек није донео одлуку о формирању политичке организације иако, како наводи наш извор, има увид у истраживања јавног мњења према којима ужива велику подршку грађана, али и подршку великог броја јавних личности.

Манојловић је одржао реч да се неће кандидовати на протеклим изборима, али је тада јасно поручио да је врло могуће да ће то урадити у неком наредном изборном процесу.

На Манојловићеву одлуку о уласку у политичку арену у наредном периоду утицаће бројни фактори, између осталог и понашање политичких актера и понуда коју грађани имају на располагању.

Наш саговорник додаје да незадовољство тренутном политичком ситуацијом у земљи и одусуство бриге за народ разлог зашто се размишља о оснивању организације која ће ући у политичку арену.

Истовремено, нашем дневном листу је речено да није одређен никакав термин до кад ће Манојловић кренути у оснивање политичке организације, нити да се разматрају кадровска решења.

“Спекулације да ће неки људи који су учествовали на недавним изборима бити део организације су неосноване и нетачне”, подвлачи наш саговорник.

Трагом ове информације, покушали смо да контактирамо Манојловића, али он није био доступан за коментар.

У ранијем интервју Манојловић је, на питање да ли ће формирати политичку организацију, рекао да „за сада нема те амбиције“.