Прочитај ми чланак

Шаровић: Задатак СРС и Срба је одбрана светог Косова и Метохије (Видео)

0

Sarovic_132352Немања Шаровић: Даме и господо, браћо Срби и сестре Српкиње, помаже Бог. СРС данас je усамљена на политичкој сцени Србије исто онако како сте ви усамљени у борби за српске националне интересе.

Међутим , морате знати једну ствар:  ако вас је заборавило државно руководство државе Србије, није вас заборавио српски народ. То је порука коју желимо да пренесемо вама из централне Србије, али исто тако желимо да ви поручите власти Републике Србије, државном врху, шта мислите о политици и преговорима које воде издајници Томислав Николић, Александар Вучић и Ивица Дачић.

24.марта 1999.године започело је бомбардовање Србије од стране САД, водећих земаља ЕУ и НАТО пакта. Циљ тог бомбардовања ије био да се уведе демократија као што демократију нису уводили ни у Сирији ни Ираку ни било којој другој земљи коју су уништили и уесрећили. Циљ ије био да се сруши Слободан Милошевић и његов режим. Циљ је био да се направи марионетска држава и да се протера српски народ са ове територије.

У претходних 13 година променило се неколико режима у Србији. Сви су, док су били у опозицији, причали оно што сте желели да чујете, али кад су долазили на власт и вршили власт, сви су Србију водили у погрешном проевропском правцу. Никакве разлике нема између издајничких режима Ђинђића, Коштунице, Тадића, Дачића и најгорих издајника од свих: Томислава Николића и Александра Вучића.

СРС као једина патриотска снага у Србији има задатак да поново пробуди слободарски дух српског народа. 500 годинасрпски народ је био под турским ропством, али смо тада сви сањали слободу и били спремни да зарад те слбоде положимо свој живот на олтар отаџбине. Али, српски народ је тада другачије радио са издајницима. Много смо, браћо и сестре Срби, много смо слабији и меканији него што су то били наши преци, који су својом крвљу бранили и ослободили нашу отаџбину.

Наш задатак, пре свега свих вас са Косова и Метохије је да пружите активан отпор и шиптарским терористима и Тачију и Јахјаги, али и домаћим издајницима Дачићу, Николићу, Вучићу, Крстимиру Пантићу и свим осталима који вас обмањују. Сетите се шта је Томислав Николић пре мање од годину дана поручио српском народу са истог овог места: да ће поништити све штетне споразуме којеје под окриљем Брисела потписала власт под Тадићем. Након избора, рекао је одмах први дан, нешто сасвим монструозно: моји синови не живе на КиМ. Другим речима, рекао је да га ви не занимате, да је он председник само  тамо гдењегови синови живе.

 СРС, као што вас није изневерила ни претходних 20 година, неће вас изневерити ни убудуће. Ви знате да смо увек говорили оно што смо мислли, говорили смо истину чак и онда када то грађани Србије нису желели да чују, али зато смо данас једина политичка снага која сме да дође у Косовску Митровицу, да вас погледа у очи и обећа да ћемо уз вас бити и у најтежим тренутцима.

Пре неколико дана, Вучић је рекао да Србију очекује 11 дана пакла до нове рунде преговора 2. априла у Бриселу.Поручујемо Николићу, Вучићу и Дачићу: мало је 11 дана у паклу. Вас за издају КиМ чека читава вечност у паклу, а ако Бог да, ова слика – њих тројица у робијашком оделу је нешто што ће за живота добити.

СРС упозоравала је да се не смеју водити било какви преговори под окриљем Брисела. САД, НАТО и водеће земље ЕУ су те које су нас бомбардовале да би нас довеле у ситуацију у којој се данас налазимо. Да ли је ико при здравој памети и здравом разуму могао да очекује да ће ЕУ као главни промотер независног Косова моћи да има независног и коректног медијатора у преговарачком процесу. Да ли можете да замислите да шиптарска страна прихвати преговоре под окриљем Русије? Они то никада не би урадили, јер знају да је Русија на страни српског народа, исто тако као што су Француска, Велика Британија, Немачка , Италија на страни шиптарских терориста.

Никаквих преговора не сме бити и није смело бити ди тренутка док сви протерании Срби са КиМ не буду враћени на своја огњишта. Српски народ није требало да жури у преговоре. Због чега да журимо? Да би добили несрећни датум почетка преговора за улазак у ЕУ и да бисмо, како нам то отворено кажу из Немачке, чекали још 10-15 година? Та ЕУ, ако Бог да, неће постојати ни још две. Или да бисмо, како каже онај енглески посланик, чекали до 3000.године?

Српском народу ЕУ није донела нити ће донети ишта добро. Српски народ се мора окренути својим коренима, православљу и традицији, окренути се земљама које са нама желе да сарађују на равноправној основи. У борби, коју ћете, ако Бог да, водити – увек ћете имати подршку СРС.

Морате бити свесни да је данас српски народ на КиМ у тежој ситуацији него што је био 1999.године на данашњи дан. Јесте да је тада почело бомбардовање НАТО пакта, али сте иза себе имали државу Србију. Данас ћете нажалост, први пут имати против себе државу Србију и државно руководство против вас. Морате знати да то није српски народ, и да као што две трећине српског народа не жели у ЕУ исто тако 90 одсто српског народа не жели да се одрекне КиМ, Пећке патријаршије. Светих Архангела, Високих Дечана. Српски народ је у иторији доживео много пораза, али се није предавао. Није се након 10 година у тамници није предао ни Шешељ, нисте се предали ни ви који у тамници живите 13 година. Морате бити чврсти и немојте се предавати.