Прочитај ми чланак

САДА СВЕ ПОРЕКАО Како се Мића клео да је Палма подводио девојке (АУДИО)

0

Оснивач Универзитета Мегатренд Мића Јовановић испричао је за Нова.рс да је присуствовао журкама у Јагодини, на којима је функционер Јединствене Србије Драган Марковић Палма подводио девојке. Говорећи на телевизији Пинк, Јовановић је вечерас рекао да је, када је говорио за наш портал, био испровоциран, да се "излетео око неких ствари" и да "мора да се коригује".

Јовановић је затим испричао како је био љут зато што је био понижен на прослави Палминог 50. рођендана, која се одиграла пре 11 година, због чега је Палму оптужио за подвођење.

“Дакле, за рођендан, сад се исправљам, није било никакве журке. То је била моја претпоставка да онај афтер парти, обично се деси па ту буду журке. И сада морам још нешто да кажем, јесте да су ту биле девојке и службенице, али ту ничег ласцивног није било. Журке које сам ја четвртком правио на Мегатренд Универзитету су биле потпуно исте, без икакве ласцивности”, испричао је Јовановић нову верзију истог догађаја, на ком се, према верзији који је претходно испричао за Нова.рс, десило подвођење.

Јовановић је у разговору за Нова.рс за Палму рекао “да је један од најнеморалнијих људи које је срео у животу”, док га је у “Хит твиту” назвао својим пријатељем и замолио га прихвати “другарско извињење”.

Шта је тачно Јовановић испричао за Нова.рс послушајете у снимку: