Прочитај ми чланак

Рама се предомислио: Прво подржао Мила, сад позива сународнике да … (ВИДЕО)

0

„Доказани пријатељ“ црногорског режима, албански премијер Еди Рам, прекјуче је упутио подршку ММилу Ђукановићу и ДПС-у на предстојећим изборима.

Он је снимио ВИДЕО подршке Демократској партији социјалиста, у којем се обраћа на енглеском језику, али у једном тренутку, изговара на српском „Одлучно за Црну Гору“, што је слоган ДПС кампање за изборе, и додаје, „хвала драги Мило што постојиш“.

FOTO: IN4S

Ипак, изгледа да се из неког разлога предомислио и одлучио да подржи Албанску листу, која је недавно оптужила ДПС да купују гласове у Улцињу.

“Вјерујем да је ваш избор јасан и надам се да ће ваш глас бити уједињен у истом правцу који јача вашу заступљеност у политичком животу Црне Горе и иде у складу са правим избором за ту земљу која треба по сваку цијену да иде напријед. Стога вас молим да не остављате из било којег разлога, а да притом не искористите своје право гласа и да подржите Албанску листу што је могуће јаче. Та листа није само уједињење албанских партија, већ повезује по први пут Малесију и Улцињ у једној групи ће да повеже Албанце заједно у тим областима да подржавају једни друге и евроатлантски правац Црне Горе”, казао је Рама, наводи Борба.

Овде можете погледати цео видео.

Ово ће свакако додатно ослабити ионако незавидне позиције ДПС-а уочи избора.