Прочитај ми чланак

Радуловић раскринкао Вучића: Дан након укидања ванредног стања спрема се… ВИДЕО

0

Председник Доста је било (ДЈБ) Саша Радуловић изјавио је јуче у четвртак 23. априла, да треба захвалити скупштинским посланицима, осим посланика ДЈБ, целој опозицији и свим медијима, што су ћутањем помогли да од свих нас направе будале.

Радуловић је истакао да смо дан по завршетку 84-часовног полицијског часа имали окупљање више од 50 људи, који су присуствовали кампањи Александра Вучића који прича о брзим пругама. До тог момента слушали смо да је вирус куга, рекао је Радуловић и упитао „како сад одједном није“.
Он истиче да ће наредне недеље бити отворени фризерски салони и теретане, па тек онда Скупштина и констатује да су преко ноћи укинуте врло строге ванредне мере.

„Ово лудило које су изазвали Светска здравствена организација, Кина и белосветски медији производи мамутску рецесију свуда у свету.

Вирус није смешан, јер ниједан вирус није, али није ни приближно толико опасан колико је то приказано од стране СЗО и глобалних медија“, оценио је Радуловић.

Он је истакао да од тога профитирају банке и велике глобалне корпорације, а да пропада домаћа привреда, пољопривредници и предузетници.

„Власт у Србији ради против интереса државе, а последњи потези које вуче су искључиво усмерени ка изборним резултатима, а не ка опоравку земље“, закључио је Радуловић.