Прочитај ми чланак

Пријавио полицији нестанак министра Небојше Стефановића

0

Народни посланик Балша Божовић је данас полицији пријавио „нестанак“ министра унутрашњих послова Небојше Стефановића због тога што, како је Божовић навео, министар „већ четири дана не реагује на масовно кршење забране кретања и изазивање директне опасности од стране хулигана“.

Божовић је, како је саопштио, током свог телефонског позива навео да се министру обраћао неколико пута у својству члана Парламентарног одбора за безбедност и унутрашње послове и постављао питања о мерама које је полиција предузела поводом окупљања већег броја грађана са пиротехничким средствима током полицијског часа, али да до сада није добио одговор.

„Он је знао да ми одговори на друштвеним мрежама, па да остваримо комуникацију, али од њега четири дана нема ни трага ни гласа“, рекао је Божовић.

Божовић је саопштио да је „зачуђен“ одговором који је добио од контакт центра МУП-а, а који га је упутио да се за контакт са Стефановићем обрати Влади Србије.

„Очигледно да министар није тамо, иначе би радио свој посао и не би допуштао ово дивљање хулигана и застрашивање грађана из ноћи у ноћ“, оценио је Божовић.