Прочитај ми чланак

Претио, позивао се на Вучића, па добио функцију

0

Уколико неко жели да напредује у систему ове власти, потребно је да уради и многе "прљаве послове". О томе сведочи и поновно постављање Миљана Ранђеловића на место в.д. заменика директора Канцеларије за Косово и Метохију.

– Влада доноси решење о постављењу вршиоца дужности заменика директора Канцеларије за Косово и Метохију. Поставља се Миљан Ранђеловић за вршиоца дужности заменика директора Канцеларије за Косово и Метохију од 21. децембра 2021. године, на три месеца – објављено је у Службеном гласнику.

Ранђеловић, иначе бивши кадар Г17+, чији је био и председник омладине, али и народни посланик није познат широј јавности. Једина ствар коју је Ранђеловић урадио, а шта је запало за око јавности јесте то да је претио 2017. године градоначелнику општине Клокот на југу Косова и Метохије да повуче своју кандидатуру.

Док је вршио функцију помоћника директора Канцеларије за КиМ, садашњи в.д. заменик директора Канцеларије је претио Страхињи Спасићу, тадашњем градоначелнику општине Клокот да повуче кандидатуру, о чему је говорио Спасићев отац Срећко.

– Ранђеловић ми је рекао да ћемо моји сарадници и ја бити збрисани, да ћемо морати да се иселимо са простора Косова и Метохије, ако мој син не одустане од кандидатуре у другом кругу локалних избора. Позивао се и на Александра Вучића – истакао је Сречко Спасић.

Ранђеловићу је очито сметало то што Страхиња Спасић није био део Српске листе, па је на све начине покушао да га одговори од кандидатуре. На крају је Ранђеловић добио оно што је тражио, јер Спасић није постао градоначелник.

Данас, пет година касније некадашњи помоћник је на месту в.д. заменика директора Канцеларије за КиМ. Човек који је претио онима који нису уз Српску листу одлучује о судбинама Срба на Космету…