Прочитај ми чланак

ПОКС: Избори су први корак ка враћању монархије

0

Кандидат за градоначелника Београда на листи Покрета обнове краљевине Србије, Војислав Михаиловић, позвао је данас све монархисте да гласају за ту листу, јер је то први корак ка враћању монархије у Србију.

На овим изборима треба да се пребројимо, да видимо колико је монархиста, а колико републиканаца у Београду. Јасно нам је да нећемо добити баш сваки монархистички глас, али с обзиром на то да је више од 30 одсто Београђана за обнову Краљевине Србије, ми изборни цензус не доводимо у питање – ми ћемо га имати, изјавио је Михаиловић.

За нас ће гласати не само монархисти, него и сви људи који баштине породичне и традиционалне вредности, као и сви они који имају демократску свест – истакао је он, саопштено је из ПОКС.

Он сматра и да ће ПОКС бити велико изненађење на изборима јер је нова странка, са програмом који је потпуно другачији од свих других, са идејом која је неукаљана и људима који нису компромитовани.

За разлику од других, ми ћемо спровести свој програм. Изборићемо се да Београд буде краљевски град, локомотива развоја читаве Србије, али и солидаран са наугроженијим становницима и социјално одговоран. Београд мора бити равномерно развијен, како у урбаним срединама, тако и на периферији, закључио је Михаиловић.