Прочитај ми чланак

ПОКС: Испуњавањем захтева са запада Србија губи сувереност

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) сматра да је Србија под овом влашћу изгубила сувереност, сталним испуњавањем захтева са запада.

„Пуштање ухапшених косовских полицајаца само је најновији доказ да тренутна власт нема сопствену политику, него ради по диктату запада. Испуњавање сваког захтева западних центара моћи у замену за неограничену власт у земљи је сва политика власти у протеклих 11 година. Тиме је Србија сведена у ранг колонија којима управљају намесници запада. Ми желимо да Србија буде заиста независна и суверена земља и за то ћемо се борити свим политичким средствима“ – изјавио је председник ПОКС, Војислав Михаиловић.

„Слобода је врховна вредност нашег народа још од косовског завета. Испуњавајући сваки захтев који пред њу стави било која страна сила, од укидања српске полиције и судова на Косову и Метохији преко давања субвенција страним инвеститорима од 50 хиљада евра по радном месту до стављања националних паркова на берзу, ова власт јесте најпожељнији партнер којег западњаци могу замислити. То није пут развоја, већ ропства“ – додао је Михаиловић.