Прочитај ми чланак

Подржала изградњу гондоле на Калемегдану, па је частили местом помоћнице министра

0

Што се више слободноумни људи нападају, власт је задовољнија својим кадром, о чему сведочи и Снежана Жугић, в.д. помоћница министра за омладину и спорт.

– Влада доноси решење о постављењу вршиоца дужности помоћника министра омладине и спорта. Поставља се Снежана Жугић за вршиоца дужности помоћника министра омладине и спорта – Сектор за омладину од 20. децембра 2021. године, на три месеца – објављено је у Службеном гласнику.

Један од квалитета који госпођа Жугић има могла би бити „дедовина“ коју има у Београду. Наиме, током јавне презентације Студије о процени утицаја изградње гондоле на животну средину, коју је у јуну 2019. године организовало Министарство заштите животне средине дошло је до бурне расправе између оних који подржавају изградњу гондоле на Калемегдану и чланова Не давимо Београд.

У расправи је учествовала поменута Снежана Жугић, која је имала јако театрално представљање медијима: „Жугић Снежана, град Београд, рођена у граду, дедовину имам овде. Са Старог града, ето“. Жугићка је то приликом оптужила чланове Не давимо Београд да су физички насрнули на њу.

– Гурнули сте ме, ударили сте ме торбом, а сада правите циркус од нечега што је требало да буде јако лепо – рекла је Жугић Радомиру Лазовићу из Не давимо Београд.

Помоћница министра, која се представила титулом Београђанке с дедовином у главном граду је том приликом здушно бранила гондолу, а нападале оне који су против, питавши их да ли скијају.

– Да, питам Вас да ли скијате? Онда знате како треба да изгледа једна гондола, ако скијате – истакла је Жугић.

Ова бизарна расправа госпођи Жугић је очигледно помогла да буде примећена као неко ко је послушни службеник власти, па је и даље „битан“ део система, односно остаје в.д. помоћница министра омладине и спорта.

Знање о скијању се очито исплати…