Прочитај ми чланак

ОПОЗИЦИЈА ТРАЖИЛА ХИТАН ПРЕКИД СЕДНИЦЕ: Штипали се у лесковачком парламенту?!

0

Након расправе у лесковачком парламенту о Српској радикалној странци и о томе да ли су њима поклоњене просторије и зашто не плаћају закуп, дошло је до физичког контакта међу одборницима због чега је опозиција затражила хитан прекид заседања.

Наиме, опозициони одборник Небојша Цакић тврди да га је народни посланик и шеф Одборничке групе СРС у локалном парламенту уштинуо за образ пролазећи поред њега док је овај седео на свом месту у Скупштинској Сали.

“Тај човек већ има судски доказано да се насилнички понашао у скупштини. Захтевам хитан прекид седнице и састанак са свим шефовима одборничких група како би прекинули ово”, прокоментарисао је Цакић.

Оштар сукоб Љубеновића са Цакићем и његовим одборничким колегом Ненадом Здравковићем почео је још на претходном заседању.

Са њим се сложила и шефица Одборничке групе ДС која је понашање у локалном парламенту назвала “насиљем и тортуром већине над мањином”.

Председник Скупштине града Лесковца није одобрио прекид заседања, али је обећао састанак са шефовима одборничких група на редовној паузи заседања.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!