Прочитај ми чланак

Опозиција побеђује у Новом Саду ако излазност буде као у децембру

0

Новосадска опозиција "Удружени за слободан Нови Сад" коју чини Српска коалиција НАДА, све странке Србије против насиља, покрет Браво и Војвођани - ЛСВ позива Новосађане да изађу на изборе у што већем броју, јер ако излазност буде као у децембру, пораз СНС је загарантован.

„У децембру нисмо били јединствени као сада, а опет је опозиција имала више гласова од СНС у Новом Саду. Поносан сам што смо овим јединственом у различитости целе опозиције, какав нам је и сам град, показали да можемо да стварамо нешто ново и да стварамо нешто боље. Као анестезиолог, ја лечим бол и спашавам животе, а другог јуна заједно са вама, спашавамо и наш Нови Сад“ – изјавио је носилац листе новосадске опозиције прим. др. сц. мед. Владимир Врсајков.

 

„Изађите 2 јуна на изборе, као што сте у децембру и гласајте за удружену опозицију, да коначно ослободимо наш град, да видимо леђа онима који већ 12 година својом ароганцијом и бахатошћу уништавају Нови Сад. Немојте остати код куће на дан избора, јер то они желе.  Само то их може спасити“ – додао је др Врсајков.