Прочитај ми чланак

ОПОЗИЦИЈА НА ПИНКУ! Али, пре 13 година (ВИДЕО)

0

У последњих осам година, колико је Српска напредна странка на власти, опозициони политичари су ретко имали прилику да гостују на телевизијама са националном фреквенцијом, док су о ударном термину могли само да сањају. А каква је ситуација била пре те 2012. године, када су Александар Вучић и СНС били у опозицији?

О томе можда и најбоље сведочи видео снимак настао пре 13 година, када је Вучић, тада као представник опозиције, имао прилику да гостује на телевизији Пинк, носиоцем националне фреквенције, и то у тада најгледанијој емисији.

FOTO: Printscreen

Дакле, могао је Вучић да се опушта у музичком такмичењу, да се лепо проведе слушајући музику – народну, те је коментарисао певање више од сат и по времена. Са њим су тада били Велимир Илић, али и Ивица Дачић, такође представник опозиције.

Подсетимо и то, тада је председник државе био Борис Тадић, премијер Војислав Коштуница, а Владу су чиниле Демократска странка, Демократска странка Србије и Г17+.

Како је Александар Вучић оцењивао певање у музилком такмичењу
Е, сад, замислите да један представник опозиције данас гостује на телевизији са националном фреквенцијом, и то у ударном термину. Па, на том замишљању се све и завршава..