Прочитај ми чланак

НОВА СНАГА СРБИЈЕ подржава председничку кандидатуру Милана Стаматовића

0

Нова снага Србије (НСС) пружа апсолутну и безусловну подршку кандидатури Милана Стаматовића за председника Републике Србије.

Управни одбор НСС једногласно је донео одлуку о подршци Стаматовићевој кандидатури, на основу претходно спроведених темељних анализа програма, идеја и конкретних резултата свих председничких кандидата, посебно узимајући у обзир став чланова и симпатизера НСС.

На локалним изборима 2004. године Милан Стаматовић убедљиво је победио све противкандидате и постао председник општине Чајетина. На том положају налази се све до данас и за то време успео је да од девастиране и потпуно нефункционалне општине, Чајетину и Златибор претвори у једну од најразвијенијих области не само у Србији, већ и у читавом региону.

Осим за своју непосредну заједницу, Милан се увек трудио да помогне свим нашим сународницима и покаже братску солидарност. Његова подршка Хиландару, деци са Косова и Метохије, из Републике Српске, и са свих страна је добро позната. Уз то увек се борио за хришћанске и народне вредности, на страни свих пројеката који у себи носе просветитељску и дубоко хуману намеру, од оног локалног па до националног нивоа и значаја.

Стаматовић је човек из народа и прави српски домаћин, који је доказао је да резултати рада могу да победе пропаганду, маркетинг, све режимске понуде и застрашивања. Он је, једном речју, поносни Златиборац и неуморни борац за Србију.

Због свега тога, Нова снага Србије ће све своје капацитете усмерити ка постизању што бољег резултата Милана Стаматовића на предстојећим председничким изборима.