Прочитај ми чланак

Ного и даље испред Скупштине: Открио нове планове и колико је Вучић украо гласова

0

Ево нас овде у непрекидном протесту. Сви смо видели резултате ових намештених, лажних и покрадених избора. Да ли ми грађани желимо да дозволимо да се ико игра са нашим животима.

Сви ми знамо да је већина нас бојкотивала изборе, да су избори покрадени, да ни приближно није изашао број бирача коју власт пропагира. Хоћемо да им дозволимо да фомирају Владу и Скупштину на основу фалсификованих избора? Ми морамо изаћи на улицу! Ми морамо да оспоримо легитимитат и легалитет те Скупштине и Владе“, поручује посланик Срђан Ного.

„Не могу чудом да се начудим представницима опозиције који су заговарали бојкот па су славили победу после избора, док Вучић исто слави победу. Каква победа људи! Ми морамо спречити да се на основу незаконитих избора формира власт.

Битно је да сви политичари који су заинтересовани да се заиста мења овај накарадни систем, хитно позову народ на улице. Грађани не верују никоме, ни Вучићу ни политичарима из опозиције. Делимо се на криминалце и лопуже којих има 3 посто у Србији и на обичан, нормалан народ којих је 97 посто. Или сте кукољ или сте жито, народ је жито. Хоћете ли да будете са народом у житу, пита Ного колеге из опозиције.

Мора да се направи консензус свих политичара који желе да се промени овај накарадни систем, да гарантују грађанима да ће испунити оно за шта се залажу пре доласка на власт и за шта их народ бира, да се залажу за фер изборе, нема скупљања потписа, а ко не може да пређе 1 одсто, не може ни више да се бави политиком“.

„Морамо да ослободимо медије. Мора да се изврши ревизија државе и министарстава за све претходне владе уназад. Да се изврши попис имовине Србије, да се утврди шта је досадашња власт отуђила и под којим условима, да се процесуирају сви у политици који су учествовали у извршењу кривичних дела. Мора да се очисти правосуђе, да се спроведе реформа, да се очисте све судије и тужиоци, годину дана је довољан рок за то.

Можда неће све судије кривично одговарати и завршити у затвору, можда 5 судија од тих 2 000 раде поштено, али морају и они да сносе консеквенце јер су ЋУТАЛИ. Знају шта се ради и ћуте, зато не смеју ни они да остану. Ипак, скоро сви у правосуђу мора да заврше на робији јер су стекли противправну имовину. Ако се око овога сви договоре, могу различите политичке опције да стану у један ред. И левичари и десничари, људи свих вера и националности, јер све муче исти проблеми. Сви желимо државу где је закон исти за све и где се закон поштује!“

„У народу је моћ. Ако народ дође у великом броју, та моћ се преноси и на политичаре. Политичари не могу без народа, а народ може без политичара. Ако плато код Скупштине буде пун, Александар Вулић ће пасти! Довољно је да буде народа као 13. априла прошле године на митингу Савеза за Србију. Још постоји могућност да победимо, а не да нам још 2 или 4 године корумпирана власт унишатав живот.

СНС ни у лудили нема 2 милиона гласова, преко 50 посто гласова је украо. У Косовској Митровици 10.000 гласова више него кад је оборен рекорд по излазнисти. Он опстаје само захваљујући медијима! Данас, Н1 Нова С су као режимски табоиди и Пинк, служе да одрже лажну слику о његовој моћи у држави. Не верујте ни којекаквим аналитичарима који имају исти циљ.

„Ми смо овде од суботе у 17 часова, нећемо се разилазити. Ту смо и даље, дођите, хајмо да се групишемо, да нас буде довољно. Апелујем на вас, дођите кад год можете после 17 часова да нас овде буде што више. Ми ћемо овде непрекидно стајати. Не можемо да чекамо још 4 године, изгубили смо већ 30 година. Од вас зависи да ли ћемо спречити, неојте да вас киша спречава, Борба још траје!“