Прочитај ми чланак

НАРОДЕ ПАМТИ Дрецун (посланик СНС) сад бежи од Вучића: „Ништа нисам потписао“!

0

Милован Дрецун више не жели да се експонира као један од највећих поштовалаца лика и дела Александра Вучића, па иако му је он омогућио живот на грбачи народа као посланику СНС и председнику Одбора за КиМ у Народној Скупштини, сад тврди да није потписао петицију подршке?!

Шта више, као и Вања Булић, наводи на помисао да је неко „лажирао“ његов потпис подршке Вучићу, из чега се закључује да овога не подржава ни неколико стотина његових посланика и функционера, а камоли обичан народ који и не живи на буџету.

“Нисам ништа потписао, не знам о чему говорите.” Овако је Милован Дрецун, председник Одбора за Косово и Метохију у Народној скупштини и посланик Српске напредне странке, одговорио на питање Данаса о разлозима због којих је потписао „Петицију за одлучну одбрану угледа и институције председника Републике Србије Александра Вучића од медијског рата који прив њега воде политичке и интересне групе у земљи и окружењу и медијима под њиховом контролом.“

На поновљено питање да ли заиста није дао свој потпис на документу у којем пише да подржава текст петиције, Милован Дрецун је јасно одговорио: „Рекао сам Вам“.

Милован Дрецун је за сада друга личност после Вање Булића за коју је установљено да јој је потпис злоупотребљен, односно да СНС организатори нису имали дозволу и одобрење да га потпишу испод текста који су написали као образложење због којег покрећу петицију, пише Данас.

Додуше, у прилог СНС организаторима који су лажирали потписе иде то што су дотични већ потписивали подршку Вучићу, па су њихове потписе и сада прекопирали верујући да га и даље подржавају јер се по питању њихових плата, хонорара и пројеката из буџета ништа није променило од када им је Вучић био мио и драг. Једина разлика је што му се сада опасно љуља фотеља, а они не би да падом СНС картела с власти изгубе привилегије подржавајући до краја Вучића, кад је много исплативије да прелете на време. А наш народ и тако има кратко памћење…

Занимљиво, после изјаве Вање Булића за Н1 да није подржао петцију за „одбрану угледа председника Србије Александра Вучића од медијског рата“, да не би остало упражњено место, нашло се име композитора Саше Николића.

Ко ће се наћи уместо Дрецуна, можда ће извесну Рајку да по четврти пут потпишу јер вероватно вреди за четворо људи у складу са „масним“ платама СНС функционера.