Прочитај ми чланак

НАДА: Грађанима је доста понижења и зато ће гласати за промене

0

Српска коалиција НАДА коју чини Нови ДСС и ПОКС добиће подршку грађана којима је доста понижења, издајничке политике, лоповлука, бахатости и примитивизма ове власти.

„Грађанима је доста понижења и издајничке политике ове власти. Србија неће стати 17. децембра, али оно што мора да стане је бахатост, лоповлук и простаклук овог режима и зато ће гласати за промене. То ће бити почетак краја ове власти, а коалиција НАДА ће учествовати у тим променама“ – изјавио је председник Нове ДСС и један од лидера коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

„Очекујемо двоцифрен резултат у процентима и да заједно са остатком опозиције која је за промене, формирамо власт у Београду, а на републичком нивоу техничку владу која ће демонтирати поредак зла Александра Вучића и створити услове за истински слободне, фер и демократске изборе на којима ће грађани, без притисака и уцена одлучити којим путем треба да иде Србија “ – изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима коалиција НАДА учествује на изборној листи „Др Милош Јовановић – НАДА за Србију“, под редним бројем 5.