Прочитај ми чланак

НА ЈУТКИНОМ МИТИНГУ СВЕГА 100 ЉУДИ! Дошли да га подрже, а он дао оставку?!

0

Милутин Јеличић Јутка, кога је седам жена оптужило за сексуално злостављање, коначно је поднео оставку на место председника Општине Брус. Јеличић је женама обећавао посао, а у замену тражио да спавају с њим. Оне које су га одбиле, биле су отпуштене, уцењиване, а претило се чак и њховим породицама.

Председник Скупштине општине Брус Мирослав Панић изјавио је данас за Радио слободна Европа да је примио оставку Милутина Јеличића Јутке.

„То сигурно неће бити за три или два месеца, али сигурно ће да буде у догледно време. Ја не могу данас да закажем Скупштину. Морам да се консултујем са шефовима одборничких група, па када све то буде завршено, у неко догледно време ће се десити“, рекао је Панић за РСЕ.

Иако је Јеличић поднео оставку, данас је испред зграде Општине Брус било око стотинак грађана, који су дошли да га „подрже“. Како Еспресо.рс сазнаје, међу присутнима је било и жена.

Наш портал је већ писао о томе да је Јуткина супруга слала поруке женама из града и тражила од њих да се појаве на данашњем „митингу подршке“.

Подсетимо, Јеличић је захтевао од људи из Бруса и околине да на овај митинг дођу.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!