Прочитај ми чланак

Брнабићки у фацу: Нећу у педерску ЕУ и родитеља 1 и родитеља 2! (ВИДЕО)

0

Ана Брнабић нашла се на бини јучерашњег скупа "Српска те зове" у Бањалуци у тренутку док је политичар Дарко Бањац говорио како неће у, како је рекао, "пе**рску ЕУ", "родитеља 1 и родитеља 2".

Дарко Бањац је посланик и председник Народне партије Српске у Скупштине Републике Српске. Он је на почетку говора рекао да „уместо да су се окупили овде да говоре о злочинима почињеним над српским народом, окупили су се да дигну глас против онога што се дешава у Уједињеним нацијама“.

Међутим, Бањац је наставио свој говор. Према његовим речима, дошло се до тога да желе да им одузму имовину и да суде председнику Републике Српске (Милораду Додику), „јер нас свију уједињује у једној борби очувања РС и слободе нашег српског народа“.

– И када кажем да ми је криво што се специјална операција Руске Федерације није проширила на све фашисте и нацисте, то искрено мислим, јер очигледно да у другом облику данас долази тај исти фашизам и тај исти нацизам. И кажу да треба да будемо на европском путу, е па ја у ту пе**рску европску организацију која се зове Европска унија не желим да идем, не желим „родитељ 1“ „родитељ 2“, не желим да се одрекнем своје традиције и обичаја, не желим да се одрекнем свога ракијског котла и печенице, то смо ми и то никад не смемо дати, народе мој – рекао је Бањац, а преноси 021.

Све то је Бањац говорио док је иза њега била Ана Брнабић. Она није тапшала након говора Дарка Бањца.