Прочитај ми чланак

МИСТЕРИЈA: Шта је лидер Двери Бошко Обрадовић рекао Маји Гојковић

0

Срам вас било посланиче Обрадовићу, не бојим се ја..., рекла је шефица српског парламента Маја Гојковић обраћајући се лидеру Двери Бошку Обрадовићу који јој је добацио на данашњој седници, а шта тачно није се чуло јер му у том тренутку микрофон није био укључен.

Фото: Зоран Јевтић, Стефан Јокић

Фото: Зоран Јевтић, Стефан Јокић

Наиме, неколико тренутака пре тога, данас око 14.30 сати, председница парламента Маја Гојковић дала је реч професору Миладину Шеварлићу (Двери), али у том моменту огласио се посланик Славиша Ристић (ДСС), који је затражио да се настави са излагањем о Косову.

Председница Гојковић му је на то одговорила да ли зна колико би то трајало…

– Није Косово само ваше, Косово је и наше… Немојте приватизовати неке ствари, то је ствар Републике Србије. Немам речи за нискост на коју сте спремни…- рекла је шефица парламента, а потом се обратила лидеру Двери.

– Срам вас било посланиче Обрадовићу. Не бојим се ја. Уздржаћу се само због премијера. Неко жели да баци сенку на овај тродневни рад. Само зато нећу изрицати опомене – рекла је Гојковићева реагујући на Обрадовићеву опаску која се није гласно чула због искљученог микрофона.