Прочитај ми чланак

МИЉАН ДАМЈАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК БЕОГРАДСКИХ РАДИКАЛА: Вучић је психички болесник! (ВИДЕО)

0

Господин Миљан Дамјановић, високи функционер Српске радикалне странке ће у овој емисији говорити о актуелној политичкој ситуацији у Србији и у свету. Он сматра да је већина грађана Србије преварена и да је Српска напредна странка због тога успела да дође на власт на свим нивоима, за то време грађанима Србије се објашњава да они добро живе, фабрике раде, а премијеру чак и Швајцарци честитају на постигнутим успесима.

Зашто премијер Александар Вучић бежи од ТВ дуела са Војиславом Шешељем или другим представницима опозиције? Да ли је Вучић градио своје име као опозиционар на лажним ТВ дуелима против Драгана Ђиласа на ТВ Пинк? Зашто је Александар Вучић психички болесник и чист промашај за Србију? Сазнаћете како је СРС успела да спречи Александра Вучића да склопи сумњив договор са ЕСМАРК-ом у приватизацији Железаре Смедерево? Да ли је приватизација ЈАТ-а од стране ЕТИХАД-а била успешна или је то такође превара?

Да ли министар полиције Небојша Стефановић крије убице вође навијача Црвене Звезде Велибора Дуњића? Шта је разлог његовог убиства? Ко је повукао полицијске екипе са места злочина на дан убиства? Зашто држава не реагује због убиства навијача Марка Ивковића Јагоде у Турској? Зашто је Вучић довео криминалце и своје кадрове у ФК Црвена Звезда и ФК Партизан?

Зашто је градоначелник Београда Синиша Мали ноторни лажов, а градски менаџер Горан Весић обичан хохштаплер? Како је Горан Весић уништио ФК и КК Црвена Звезда? Да ли постоји разлика између Демократа и Напредњака на градском нивоу? Зашто се СРС противи пројекту „Београд на води“? Да ли Србијом влада увознички лоби? Зашто треба повећавати пензије за раст економије? Зашто се морају укинути разне агенције и вратити царина за производе из Европске уније?

Да ли се радикали осећају одговорним зато што су они створили Томислава Николића и Александра Вучића? Како су се Николић и Вучић преко ноћи издали Србију и постали еврофанатици? Каква је улога Микија Ракића и Демократске странке у стварању Српске напредне странке? Да ли је ДС створио Франкештајна који му је касније дошао главе? Како је Томислав Николић украо мандате Српској радикалној странци?

Да ли је председник Србије Томислав Николић фалсификовао своју факултетску диплому и да ли постоје неки докази за то? Како је Томислав Николић полагао два испита дневно док је био одсутан из Србије и налазио се у Стразбуру? Зашто људи огрезли у криминалу и корупцији, попут Горана Весића и Јелене Триван, мењају дрес и прелазе у владајућу странку?

Да ли је хапшење власника Делте Мирослава Мишковића био само маркетиншки потез или је то борба против корупције? Ко су финансијери Српске напредне странке? Зашто се ћути о састанку Александра Вучића, Мила Ђукановића и Станка Суботића у Паризу, у хотелу Риц? Да ли је Мишковић направио грешку што је финансирао само Николића, уместо и Николића и Вучића?

Да ли Срби данас имају било каква права на КиМ? Да ли су Вучић и Дачић довршили издају Косова? Да ли је Бриселски споразум издаја којом су Срби остављени на милост и немилост Хашиму Тачију?

Да ли је у Сребреници било геноцида? Зашто је Миљан Дамјановић ухапшен када су „Жене у црном“ палиле свеће за жртве Сребренице? Зашто Вучић финансира анти-српске невладине организације? Да ли постоји неко ко би освештао свеће Наташи Кандић и Соњи Бисерко? Како противпожарни апарат може да помогне у борби против издајника Србије?

Зашто Србија мора да буде савезник са Руском федерацијом? Како подстаћи економску сарадњу са Русијом? Зашто је важно учлањење у војни савез ОДКБ? Зашто Србија мора да прихвати испружену братску руку Владимира Путина?

Зашто се Војислав Шешељ у Србију вратио као победник из Хашког трибунала? Какав је Шешељ као особа у приватној комуникацији? Да ли може доћи до стварања патриотског блока у Србији? Зашто није могућа сарадња са Демократском странком Србије? Да ли СРС од јесени креће у протесте против Вучића? …

(Балкан.инфо)