Прочитај ми чланак

Мајор Томашевић о сукобима на Косову: Вучићу макни се, место ти је у затвору!

0

- Вучић, не знам зашто, крију информације о догађајима на северу Косова, плаши народ, па на конференцији за медије ништа од њега нисмо чули, ексклузивно за Србин.инфо каже мајор у резерви, народни посланик ПОКС-а и члан Одбора за Безбедност у Скупштини Србије, Ненад Томашевић.

А онда је Томашевић још додао:

– Вучић је већ признао независно Косово применом не само Бриселског споразума већ и немачко-француског решења за Косово и Метохију, истичући да је то тако и зато што он , као члан Одбора за контролу служби безбедности нема никакву информацију не само о јучерашњим дешавањима на северу Косова, већ и о самом решавању косовско-метохијског проблема.

– Вучић уместо да брани српске националне интересе, он само брине како о својим личним интересима, тако и интересима својих сарадника – Синише Малог, Братислава Гашића, Ану Брнабић, Горана Весића…, његове екипе које га окружује, подвукао је посланик ПОКС-а, Томашевић, закључивши:

– Шта Вучић ради, по питању одбране Космета то су само лажи – он подигне борбену готовост, па је спусти и слично. Све што ради, ради само у маркетиншке сврхе, јер Вучић је слуга Запада, он није председник Србије, а стварни председник Србије, је нажалост, Кристофер Хил. Хил, да хоће може да заврши проблем у року од три минута, да позове Куртија и да га у свему спречи, али то неће никада урадити. Зато због свега наведеног потребно је Вучића макнути са места председника Србије, јер му је место у затвору.