Прочитај ми чланак

Локални избори у Земуну: ДСС-Двери за породицу на првом месту! (Видео)

0

KejЧлан Старешинства Двери, Бошко Обрадовић, у оквиру кампање за локалне изборе у Земуну, одржао је конференцију за медије поред ресторана Венеција.

У наставку кампање за локалне изборе у Земуну коалиција ДСС-Двери-Војислав Коштуница посетила је Земунски кеј поводом Дана давалаца крви, како би на симболичан начин подсетила на важност породице и породичних вредности.

Бошко Обрадовић, члан Старешинства Покрета Двери истакао је значај таквих акција и додао:

– Једина нова политика данас у целој Србији, па и у Општини Земун, јесте породична политика. ДСС и Двери су за породицу на првом месту и, када се ми будемо питали у Општини Земун, породица ће бити најважнија у раду локалне самоуправе. Кад то кажемо мислимо на децу, труднице, породиље, вишечлане породице и старија домаћинства на која многи заборављају.

За коалицију ДСС-Двери-Војислав Коштуница важно је да се не дозволи да и даље постоје самохране породице без иједног запосленог члана. Према речима Бошка Обрадовића из Покрета Двери таквим заједницама ће, по привилегованом статусу, бити обезбеђен посао, како би бар један члан имао обезбеђене приходе.

Породична политика, додао је Обрадовић на крају, подразумева бригу и о брачним паровима, социјално угроженима и ратним ветеранима.

Бошко Обрадовић нагласио је да је породица јако важна тема за коалицију ДСС- Двери- Војислав Коштуница, која наступа на локалним изборима у Земуну под редним бројем два.