Прочитај ми чланак

ЛЕТИ ПЕРЈЕ ЗБОГ РЕЈТИНГА СРС и СПС опет ратују

0

11_1000x0

На овакве прогнозе није остала имуна функционерка социјалиста Дијана Вукомановић, која му је одбрусила да је он на самом заласку политичке каријере и да није у видокругу њиховог интересовања!

– Сигуран сам да ће СПС имати мање од пет одсто и да неће прећи цензус. Па ко ће за њих да гласа? Народ није глуп. Социјалистима је пао рејтинг јер су и они и њихов лидер имали много криминалних афера, огрезли су у корупцији, а осим тога издали су политику Слободана Милошевића и његовим поштоваоцима неће пасти на памет да гласају за Дачића. Ако изузмемо Мркоњића, о свим социјалистима имам врло лоше мишљење – у стилу политичког аналитичара оцењује Шешељ. Он је и за остале странке дао прогнозу изборног резултата.

– Радикали ће ићи и до 25 одсто, а демократе, захваљујући томе што се неће ујединити са Тадићем, можда буду имале око 10 одсто. Тадић и Чеда остају испод цензуса, као и Санда и Двери – истакао је Шешељ.

Коментаришући његову црну прогнозу, Вукомановићева каже да су то пусти Шешељеви снови.
– Шешељ је познат по томе што од почетка своје каријере даје неозбиљне изјаве, заправо, његов имиџ је и изграђен на неозбиљним и увредљивим изјавама. Он можда прижељкује да ми не пређемо цензус, а да ли је у праву, и те како ће се видети након избора. Њега ни дух Милошевића, кога често помиње, не може да ојача јер је на самом измаку политичке каријере – узвратила је Вукомановићева, додајући да се сама неће упуштати у процене какав би изборни резултат могли да остваре радикали јер, како каже, Шешељ и његова странка нису у видокругу њеног интересовања. Сам лидер СПС-а навео је за викенд да са својом коалицијом очекује 500.000 гласова.

Извор: Ало