Прочитај ми чланак

ЛДП: Спречите Шешеља да људима црта мете на чело

0

Београд -- Либералнодемократска партија поручила је да је дужност државе да спречи лидера радикала Војислава Шешеља да "црта мете на чело" свима који не мисле као он.

cedomir-ceda-jovanovic

ЛДП у саопштењу наводи да је Шешељ опет напао Наташу Кандић, Соњу Бисерко и Јелену Милић, „у старом стилу тражења домаћих издајника и страних плаћеника“.

То, како наводе, потврђује тезу те странке да се Шешељ вратио из притвора „жељан да доврши рат са онима са којима то није успео деведесетих година“.

Дужност државе је да овакве нападе на грађане спречи, да свакога упозори, па макар то био и Шешељ, да не може да угрожава нечији интегритет, доводити у сумњу његов професионални ангажман, што резултира претњама које лако прерасту у физички обрачун, када то протагонистима те политике затреба.

ЛДП наводи и да Шешељ цртањем мета на челу свима који не мисле као он жели да добије неки политички поен код појединаца које је контаминирао својом несрећном политиком.

Коментаришући случај Чеде Чоловића, мушкарца ухапшеног због сумње да је хрватски шпијун, лидер радикала је за „Информер“ изјавио да су Наташа Кандић, Соња Бисерко и Јелена Милић највећи хрватски шпијуни у Србији.