Прочитај ми чланак

Лажи Ане Брнабић у неколико секунди

0

Премијерка Ана Брнабић решила је да гледаоце "Пинка" мало едукује о скромности и расипницима који у Србији возе Порше, а као пример је искористила, кога друго, него "једног од најбогатијих људи у Европи".

Замислите Драгана Ђиласа који прича о имовини и како треба да се провери. Човек је ушао без ичега у политику, без ичега.. и изашао не као најбогатији Србин, него као један од најбогатијих људи у Европи – почела је прекорно, али са осмехом на лицу Брнабић.

А онда је оплела по опозицији и као пример богатства навела вожњу Поршеом, за који се након хајке таблоида и СНС-а на крају испоставило да је у ствари Поло.

– Имате политичку опозицију која нигде не може да крене, и кад крену по Србији, не може да крене ако није у Поршеу. Ваљда то је предуслов путовања по Србији. Ни мање ни више него Порше каен, па да кренемо по Србији. И кажу проверите имовину. Господе Боже, да ли је могуће да се такве ствари дешавају – упитала је Брнабић.

И тако је премијерка успешно направила спин и скренула пажњу са битног податка колика је имовина политичара који су тренутно на власти и када ће ово бити проверено.