Прочитај ми чланак

Ћута: Госпођо Брнабић, кад будете боравили у Забели, овој земљи ће бити боље

0

Александар Јовановић Ћута из Еколошког устанка рекао је Ани Брнабић у Скупштини Србије, где се расправља о изменама и допунама Закона о јединственом бирачком списку, да ће земљи бити боље када буде боравила тамо где јој је место - у Забели.

Ћута је прво питао председницу Скупштине Ану Брнабић која је њена тачна адреса.

„Преко пута Кристофера Хила? Само се ви смејте, госпођо Брнабић. Овој земљи биће боље када Ана Брнабић престане да живи у Јованкиној вили на Дедињу. Фејкујете овде неке изборе, ништа овде нећете да промените“, истакао је Јовановић.

Додао је да власт прети отказима онима који раде у јавном сектору.

„Измена и допуна закона ће довести до тога да не можете да тумбате људе по Србији и да се бавите номадским изборима. Остаје велики посао, а то је да Срби ослободе коначно свој јавни сервис. Доћи ће дан када ћемо ми доћи код вас, да вам испоставимо све рачуне, да кажете колико вреди тај уговор са Зиђином, колико вреди Јованкина вила, сви ваши тендери, колико ће да кошта грађане то што ћете да рушите Београдски сајам, и рушење симбола српске државе – Генералштаб. Дакле, госпођо Брнабић, тренутно боравите у Јованкиној вили, кад будете боравили тамо где вам је место, а то је Забела, овој земљи ће бити боље“, истакао је он.

Јовановић је рекао да постоји заједнички циљ опозиције.

„А то је да једном за сва времена склонимо ову лоповску власт. И кад будемо схватили, колико год да смо различити, једино заједно можемо да срушимо СНС. На то сам позивао од почетка, и даље позивам да се ујединимо, људи“, поручио је Ћута.

Он је упитао Ану Брнабић да ли могу да престану да позивају његовог оца Димитрија да гласа, пошто је преминуо пре 16 година.

„Молим вас да га не позивате, јер физички више није у могућности да гласа“, рекао је Јовановић.