Прочитај ми чланак

Крвави трагови НВО звери или шта би Томислав Николић могао да научи од Путина

0

Пионир антисрпства Теофил (Теофоб) Панчић недавно је изјавио како су председнику земље и потпредседнику Владе Томиславу Николићи и Александру Вучићу руке крваве до лаката.  А коме су у Србији руке заправо крваве? Управо онима, који ових дана својом монструозном и аутошивинистичком реториком скрнаве убијене Срба од стране шиптарских кољача.

Јер, како другачије објаснити хорски наступ Наташе Кандић и Соње Бисерко, које су само дан после објављивања стравичних детаља о вађењу срца српском младићу, изјавиле да аудио снимак сведочења овом злочину сигурно није аутентичан, као и да је такозвана држава Косово заслужила независност!?

Домаће НВО звери оставиле су за собом крваве трагове и више нема дилеме да су другарице Кандић и Бисерко за овакав медијски наступ добиле крвави шиптарски новац, зарађен управо продајом српских органа.

И ту се враћамо на Томислава Николића. Уколико и овог пута, држава ништа не предузме против НВО увреда за породице несталих и убијених, као и отворених клевета Тужилаштву Србије, Николић ће заправо постати нека врста саучесника у говору мржње Наташе Кандић и Соње Бисерко.

Председник Србије би боравак у Сочију требало да искористи на најбољи начин и да од Владимира Путина научи како се брани и чува достојанство својих грађана. Скрнављење Цркве Христа Спаситеља, увреде православаца и руског патријарха, чланице сатанистичке панк групе (НВО организација финансирана са Запада) су заслужено кажњене са по две године затвора.

А другарице Кандић и Бисерко су заправо некрофилска верзија „Пуси рајота“, које су у јавним наступима толико пута до сада прекршиле закон, да би чак и у Норвешкој добиле драконску казну затвора! Ако су у жутом режиму, НВО звери могли да раде шта хоће, Николић и Вучић макар толико дугују својим гласачима да стану на пут шиптарским плаћеницима.

С друге стране, поставља се питање да ли и новој владајућој гарнитури одговарају овакви наступи НВО картела финансираног са Запада? Јер, Кандићка и Бисерко су својим наступима скренуле пажњу са шиптарских злочина на себе, баш као што то ових дана раде и многи другосрбијански медији.

Уместо да се бавимо Косметом, Србима се по медијима намеће некакво усвајање декларације о геј правима и „сапуница“ у Демократској странци, као да ова земља нема других проблема.

Саша Суботичанин