Прочитај ми чланак

КОСТИЋ (ДВЕРИ): Ђукановић својом политиком може изазвати братоубилачки рат у ЦГ

0

Ђукановић и његови извршиоци спремају нови удар на Митрополију црногорско-приморску и стварају услове да се уруши јединство Цркве и народа у Црној Гори и тиме створе поделе које могу довести до озбиљног сукоба налик онога у Украјини.

Најновијом одлуком да протера из Црне Горе 70 монаха, свештеника и чланове њихових породица и да им већ трећу годину заредом не продужи привремени боравак, Министарство унутрашњих послова Црне Горе тиме показује да њима закони ништа не значе, поготово када су односи са Србијом и њеним држављанима у питању.

Вештачке поделе и сукобе које власт у Црној Гори већ неколико година уназад изазива, стварају се само ради одржавања на власти ове политичке псеудо елите која се одродила од свога народа и која се једино одржава на власти, борбом са својим суграђанима који се изјашњавају као Срби.

Питање је само дана, када ће црногорска власт уз помоћ САД и цариградског Патријарха, покушати да оспори право, јединој званичној и признатој православној Цркви у Црној Гори, Митрополији црногорско-приморској СПЦ-е, да служи у храмовима у Црној Гори. Тиме би се створио идентичан проблем као што су га власти у Кијеву уз подршку САД-а створили и у Украјини.

Политика Мила Ђукановића и његове Владе , која поништава и понижава комплетну новију историју Црне Горе коју су стварали Петровићи и која се темељила на немањићком наслеђу, косовском завету и братском односу са Русијом, нема подршку народа у Црној Гори, без обзира на комунистичко-удбашке методе којима ова власт, ево већ 12 година плаши народ и намешта изборе, када им је год то потребно .

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!