Прочитај ми чланак

„Ко из Весићеве управе штити ‘неимара’ са потернице?“

0

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић јуче је говорила о нелегалним објектима који се граде на Авали, а иако је реаговала грађевинска инспекција, те је тражила да ти објекти буду уклоњени, то се и даље није догодило. Тепић је стога имала јасно питање: "Ко штити извођаче радова?"

– Зашто овај нелегални монструм на Авали није уклоњен? Ко штити „неимара“ Бранислава Мирковића/Бриxwелл, који има потерницу због покушаја убиства у Будви? – поставила је питања Мариника Тепић, која је и у 2021. години наставила да износи бројне афере Српске напредне странке, те је закључила:

– Не занима ме ко је ту који клан при СНС-у. Сви су део истог канцера! Ко их из Весићеве управе штити? – нагласила је Мариника Тепић.

Да подсетимо, потпредседница ССП је навела да је имала прилике и да се сретне са Браниславом Мирковићем, који нелегално гради на Авали, подно Авалског торња, будући да је он ушетао у просторије Странке слободе и правде и „покушао да је убеди“ да се не бави даље истраживањем, што је открила на јучерашњој конференцији за медије.

Касније је навела да је реч о особи која је била на потерници због покушаја убиства 2011. године.