Прочитај ми чланак

ФОТО КОНКУРС: Подржимо др Војислава Шешеља

0

seselj na tv

Сликај и пошаљи!

После две и по године, др Војислав Шешељ поново на малим екранима. И поред чињенице да свако његово појављивање изазива велику пажњу код грађана Србије, а и шире, режимске телевизије са националним фреквенцијама нису дозволиле пренос из Хашке суднице. Данас је др Шешељ био први сведок одбране у случају Горана Хаџића. Сведочење ће се наставити у среду и четвртак.

Ипак, успели смо да омогућимо одложене преносе на ТВ Коперникусу (од 17.15 часова) и ТВ БН (од 12.15 часова) а уједно можете пратити пренос и преко сајта Трибунала (9.30 часова www.icty.org/sid/10917 )

Због невероватног интересовања решили смо да обрадујемо српске патриоте.

radikali na gazimestanu d

Од овог тренутка, па све до петка у подне,шаљите нам ОРИГИНАЛНЕ слике праћења сведочења др Шешеља у Хагу (сами, у друштву пријатеља или породице – нема ограничења) или слику која одсликава Вашу подршку српским националистима који се неправедно налазе у Хашком казамату. Можете послати максимум ТРИ слике!

Албум са најбољим фотографијама објавићемо на званичној Фејсбук страни др Војислава Шешеља а ауторе три најбоље слике наградићемо књигама др Шешеља и страначким реквизитима (изненађење).

Слике шаљите у инбоксу званичне ФБ стране др Шешеља: Војислав Шешељ – политичар

Победничке три слике биће објављене у посебном албуму на ФБ страни у петак у 15.30 часова.

Преузимање награда обавиће се у централи странке!

Вест о фото конкурсу можете погледати и на нашем званичном блогу:

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА НА ИНТЕРНЕТУ