Прочитај ми чланак

Фантастична СНС перјаница: Одакле Мариники стан од 10.000 КВАДРАТА (ВИДЕО)

0

Да је основно образовање веома битна ставка, потврдила је и узданица СНС Сандра Божић гостујући у једној ТВ емисји. Ко год би рекао "Не буди као Сандра Божић" није погрешио, јер сваким својим наступом напредњаци само потврђују оно сто сви већ знамо. А знамо и да причају без икакве логике, па ни математика за децу у четвртом разреду им баш не иде, јер код њих је 2+2=10, све у њихову корист.

Оптужујући као и обично потпредседницу Странке слободе и правде Маринику Тепић за разноразне глупости, овај пут је отишла корак даље:

– Мариника Тепић, која је такође позната по својим малверзацијама у време док је била министар у Покрајинској влади и сасвим сигурно да постоји неколико пројеката на основу којих смо видели да не постоје никаква правдања… А преиспитати одакле Мариники Тепић један огроман стан од једног хектра практично у Новом Саду у центру града – испричала је Божићка самоуверено.

Један хектар је 10.000 метара квадратних. Колико је то станова, зграда, прозора за прање, не зна ни она сама. Али зато зна да прича, без икаквог укључења здравог разума и логике. Јер напредњацима није битно шта су рекли, битно је да су напали Ђиласа, Маринику Тепић или неког другог из опозиције.

Оштром оку твитераша ово није могло да промакне, па је снимак постао виралан и шири се брзином муње, а коментари су урнебесни.

– Истина је све сто каже. Ја сам кречио тај стан. Само „клоњу“ сам глетовао 3 године и 4 месеца – каже @лаки_бб на Твитеру.

– Колике су комуналије за стан од 1 хектара – запитао се корисник Шеста колона.

Не би нас чудило да следећи пут Сандра Божић или неко други из СНС-а „сличног кова“ ексклузивно „открије“ како је опозиција купила Лихтенштајн или неку другу државу сличних димензија, јер ако може стан од један хектар, што не би могла и цела држава.

Све у свему Мариника Тепић ни не зна да је власник једног целог блока у Новом Саду, а Сандри Божић поручујемо да се, ипак, следећег пута припреми из математике пре својих гостовања, или нек једноставно цифре избегава, а и гостовања, бар уживо.