Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Вучић и Маја избацују породицу из Скупштине

0

Избацивањем посланика Двери из Народне скупштине, ова власт не жели да се чује глас породичне Србије и да се породичне вредности, као што су брак и рађање, промовишу и унапређују у Републици Србији. Овим потезом режим је јасно дао до знања грађанима Србије да не жели да буде заштитник породице.

Вучићу одговара да се ријалити програми на телевизији Жељка Митровића емитују, на којима се промовише насиље, агресија, хомосексуализам и остале антипородичне вредности, како би се скренула пажња од реалног живота, а то је да нас је за десет година 385 хиљада мање.

Наравно да Маја Гојковић не жели да чује глас Двери, па мора да лажира дијагнозе и физички насрће на народног посланика Двери Марију Јањушевић, посебно јер ће ускоро тема бити буџет, а Двери траже да приоритет при планирању буџета Републике Србије буду издвајања за помоћ и подршку породици.

Избацују се посланици Двери, како се не би чуло да је породица, утемељена у брачној заједници мушкарца и жене, природна и основна јединица друштва, старија од сваке идеологије, религије и државног уређења, и да као таква има право на заштиту државе и друштва. Ако се то буде чуло из Дома Народне скупштине, ријалити програми изгубиће свој смисао, гласило СНС-а Пинк ће остати без гледалаца, промоција идеологије хомосексуалзима изгубиће своју сврху, а СНС ће остати без власти.

Дакле, ова власт све чини како би породице у Србији биле све сиромашније, необразованије и нестабилније, при чему је због таквих тенденција отворен пут ка манипулацији и куповини гласова на изборима.

Када Двери дођу на власт, као прво медији ће бити слободни, ријалити програми укинути, а држава ће стимулисати медијске садржаје који промовишу вредности породичног живота и родитељства, и истовремено строжије регулисати медијске садржаје који су у супротности са традиционалним породичним вредностима грађана Републике Србије.

Радош Пејовић

Председник Савета за породицу и социјална питања

Српског покрета Двери