Прочитај ми чланак

ДВЕРИ ПОЗИВАЈУ НА БОЈКОТ нелегитимних избора на КиМ

0

Поштовани косовометохијски Срби, у име Српског покрета Двери, још једном вас позивамо да предстојеће нелегалне косовске изборе за градоначелнике четири општине на северу Косова и Метохије бојкотујете, макар у броју и проценту у коме смо 2012. године изашли на референдум поводом бојкота косовских институција.

Наш став је да не треба да дајемо легитимитет Српској листи, нити да дајемо легитимитет институцијама у Приштини. Српска листа као продужена рука СНС-а, регистрована је у Приштини као политички субјект и као таква не може да представља српске интересе на Косову и Метохији. Они су разним криминалним радњама наметнути косметским Србима као неко ко је једини представник српских интереса, што нема везе са истином о чему говори и чињеница о каквим се кандидатима тзв. Српске листе ради.

Наравно, јасно нам је да постоји невиђени притисак од стране режима из Београда, који се огледа у свакодневном малтретирању и уцењивању сваког појединца да мора изаћи на косовске изборе, јер ће у противном остати без посла ,без свог аута, куће. Сведоци смо и чињенице да  бахатост и  тортура представника Српске листе ових дана кулминира тиме што њихови активисти од свих запослених у јавним установама и друштвеним предузећима, захтевају да свако од њих достави личне податке свих пунолетних чланова породица, као и да свако од запослених обезбеди минимум 15 сигурних гласова за тзв. Српску листу и тиме учврстимо темеље квазидржаве Косово.

Знајући све ово ми имамо разумевања за своје суграђане који су у страху. Али сматрамо да је време да се тог страха ослободимо сви заједно. Морамо заштитити Устав Републике Србије и суверенитет своје државне територије, а то ћемо најбоље урадити уколико бојкотујемо неуставне изборе на Космету, не дајући тиме легитимитет сепаратистима и свима онима који им помажу у тежњи ка независности.

 

Покрајински одбор 
Српског покрета Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!